Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Parolan Rottinki umpinainen riippukeinu harmaa

369,00€ 297,58€
369,00€ 297,58€

Yhteensä:

369,00€ 297,58€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Aulis Herranen

Valmistaja: Parolan Rottinki

Parolan Rottinki umpinainen riippukeinu on aito ja alkuperäinen klassikkotuote. Riippukeinun on suunnitellut Parolan Rottingin perustaja Aulis Herranen. Käsin valmistettu, kestävä ja kevyt riippukeinu on täydellinen lisä kesäterassille. Parolan Rottingin kalusteet valmistetaan parhaimmasta raaka-aineesta ja viimeistellään aina laadukkaasti. Rottinkikalusteet ovat kestäviä ja sietävät hyvin lämpötilavaihteluita, joten kylmyyskään ei ole ongelma. Tuotteen pintaan ei saisi päästä kertymään vettä tai lunta, joten parhaimmillaan rottingista valmistetut kalusteet ovat sisätiloissa sekä lasitetuilla tai katetuilla terasseilla ja parvekkeilla. Silti mikään ei estä asettamasta riippukeinua pihamaalle, kunhan sen tarvittaessa nostaa suojaan. Ohuempiin punoksiin kohdistuvia suoria iskuja kannattaa välttää. Mitat: Korkeus 109 cm, Leveys 86 cm, Syvyys 58 cm Tuotteen paino: 6 kg Väri: Harmaa Lisätietoja: Riippukeinun mukana noin 3 m kiinnitysköysi, ei sisällä kiinnityskoukkua. Suositeltava painoraja: 100 kg Kattokiinnitykseen sopii ns. saparokoukku, mutta huomioitavaa on, että koukun kierteet ja riippukeinun köysi eivät kestä pyörimistä. Käyttöturvallisuuden vuoksi suosittelemme riippukeinun kanssa pyörivää Power Hook -koukkua.

Kysy lisätietoja

Valmistaja

 

Parolan Rottinki on perheyritys, jonka tarina sai alkunsa Parolassa Aulis Herrasen ja hänen vaimonsa Toinin toimesta. Pariskunta alkoi yhdessä valmistaa rottinkikalusteita ja kaupankäynnin vilkastuttua yrityksessä oli parhaimmillaan kolmekymmentä työntekijää. Yritystoiminta kukoisti aina vuoteen 1986 saakka, jolloin Indonesian hallitus kielsi jopa kuolemanrangaistuksen uhalla rottinkiraaka-aineen myymisen ulkomaille. Kiellon takana oli toive työllistää oman maan kansalaisia.

Alkoi vaikea aika Parolan Rottingin historiassa ja vuonna 1987 yrityksen perustanut Aulis Herranen menehtyi sairauskohtaukseen. Tämän jälkeen yrittäjäpariskunnan tytär Anitta otti entistä enemmän vastuuta yrityksestä silloisen puolisonsa kanssa. Yrityksen ja erehdyksen kautta yritys onnistui lopulta löytämään Indonesiasta hyvän ja luotettavan yhteistyökumppanin. Tämän avulla Parolan Rottingin toiminta pystyi jatkumaan laadukkaiden rottinkituotteiden maahantuonnin parissa.

Parolan Rottingin klassikkotuotteisiin lukeutuvat muun muassa riippukeinu, Vintage ja Lumikenkä -sarja. Nostalgian tuntu sekä rottingin keveys ja ajattomuus ovat syynä rottingin kestosuosioon. Aidon Parolan Rottingin tuotteen tunnistaa tuotteessa olevasta metallilaatasta.

Nämä tuotteet saattavat kiinnostaa sinua

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17