Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Fatboy Headdepleck taupe

329,00€ 265,32€
329,00€ 265,32€

Yhteensä:

329,00€ 265,32€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Fatboy

Fatboy Headdepleck on leveä ja kestävä riippukeinu ilman telinettä - voit kiinnittää sen esimerkiksi seinään tai puuhun. Riippukeinussa on reilusti tilaa, joten siinä mahtuu loikoilemaan vaikka kahdestaan. Ripustus onnistuu joko riippukeinun koukuista tai kiristyslenkeistä. Headdepleckin mukana tulee myös kantoreppu, joten kuljetat sen helposti mukanasi mökille tai rannalle. Sopii myös käytettäväksi sisätiloissa.

Materiaali: Polyesteri, renkaat ruostumatonta terästä
Mitat:
Riippumatto 245 x 116 cm
Ripustusväli 3 - 4.5 metriä
Väri: taupe
Lisätietoja: Hylkii vettä ja likaa. Painoraja 150 kg. Huomioithan, että kiinnityspaikan tulee kestää kuormitusta.

Hoito-ohje: Puhdista kostealla liinalla ja lisäksi tarvittaessa pienellä määrällä saippuaa. Säilytettävä suojassa sateelta.

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Fatboyn legendaariset säkkituolit 

Fatboyn vuonna 2002 syntynyt mielikuvituksellinen tuotebrändi pulppuaa räväkästä innovaatiosta. Se haastaa tunnetut normit ja tekee arkisista esineistä säväyttäviä kokemuksia. Fatboyssa on ripaus huumoria, joka tulee esiin rentouden kautta, niin tuotteissa kuin omaperäisessä viestinnässä. Fatboyn ideologian kulmakivenä on ajatus, jossa yritetään muuttaa ihmisten ajatusmaailmaa positiivisemmaksi asuinympäristön kokemisen kautta. Häikäilemättömän rohkeat värit, huippukestävät materiaalit ja yksinkertaisuus tekevät tuotteista helppoja ja saavat ne kestämään rentoja hetkiä huolettomasti.

Meiltä löydät Fatboyn legendaaristen säkkituolien lisäksi myös muut ikoniset tuotteet, kuten riippukeinut, koiranpedit, Baboesjkat, Buggle-upit ja kymmenet muut tuotteet arkesi piristykseksi. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17