Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Fatboy Headdemock tyyny

45,00€ 36,29€
45,00€ 36,29€

Yhteensä:

45,00€ 36,29€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 5,99€

Valmistaja: Fatboy

Fatboy Headdemock tuntuu entistäkin mukavammalta, kun siihen lisää sopivan tyynyn. Headdemock tyynyssä on kiinni remmi, jonka päässä on metallinen tikku. Tämä pujotetaan Headdemock riippukeinussa olevaan renkaaseen, jolloin tyyny pysyy sopivalla käyttöetäisyydellä eikä putoa. Säilytettävä suojassa sateelta. Useita värivaihtoehtoja.

Materiaali: Metalli, polyesteri
Täyte: 100% PP
Mitat: 69 x 29 x 15 cm
Paino: 0,85 kg

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Fatboyn legendaariset säkkituolit 

Fatboyn vuonna 2002 syntynyt mielikuvituksellinen tuotebrändi pulppuaa räväkästä innovaatiosta. Se haastaa tunnetut normit ja tekee arkisista esineistä säväyttäviä kokemuksia. Fatboyssa on ripaus huumoria, joka tulee esiin rentouden kautta, niin tuotteissa kuin omaperäisessä viestinnässä. Fatboyn ideologian kulmakivenä on ajatus, jossa yritetään muuttaa ihmisten ajatusmaailmaa positiivisemmaksi asuinympäristön kokemisen kautta. Häikäilemättömän rohkeat värit, huippukestävät materiaalit ja yksinkertaisuus tekevät tuotteista helppoja ja saavat ne kestämään rentoja hetkiä huolettomasti.

Meiltä löydät Fatboyn legendaaristen säkkituolien lisäksi myös muut ikoniset tuotteet, kuten riippukeinut, koiranpedit, Baboesjkat, Buggle-upit ja kymmenet muut tuotteet arkesi piristykseksi. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17