Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Fatboy Headdemock tummansininen

469,00€ 378,23€
469,00€ 378,23€

Yhteensä:

469,00€ 378,23€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Alex Bergman

Valmistaja: Fatboy

Fatboyn Headdemock-riippukeinu on suurikokoinen riippukeinu kestävällä telineellä ja kankaalla. Alex Bergmanin suunnittelema riippukeinu kutsuu luokseen rentoutumaan lämpiminä kesäpäivinä niin kotiterassilla, parvekkeella kuin kesämökilläkin. Headdemock ei vaadi puiden läheisyyttä, vaan se asetetaan kätevään jalustaan tukevasti maan tasalle. Headdemockin valmistukseen on käytetty UV-suojattua kangasta, joka hylkii likaa ja vettä. Itse teline on metallia. Riippukeinu kestää jopa 150 kg painon, joten voit nauttia Headdemockista myös yhdessä lasten tai kaverin kanssa. Pakkauksessa tulee mukana kätevä kantokassi matolle ja telineelle. Takuu 6 kk, täyttää EU:n tuoteturvallisuus- ja laatuvaatimukset.

Materiaali: Polyesteri, jauhemaalattu metalli, kumi
Mitat kun koottu: Leveys 330 cm, syvyys 127 cm, korkeus 110 cm
Väri: Tummansininen
Lisätietoa: Riippukeinun enimmäispaino 150kg.


Huomioithan, että Headdemock kannattaa viedä kehnommalla säällä sateelta suojaan tai peittää se erikseen ostettavalla Fatboyn Headdemock-suojalla.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Fatboyn legendaariset säkkituolit 

Fatboyn vuonna 2002 syntynyt mielikuvituksellinen tuotebrändi pulppuaa räväkästä innovaatiosta. Se haastaa tunnetut normit ja tekee arkisista esineistä säväyttäviä kokemuksia. Fatboyssa on ripaus huumoria, joka tulee esiin rentouden kautta, niin tuotteissa kuin omaperäisessä viestinnässä. Fatboyn ideologian kulmakivenä on ajatus, jossa yritetään muuttaa ihmisten ajatusmaailmaa positiivisemmaksi asuinympäristön kokemisen kautta. Häikäilemättömän rohkeat värit, huippukestävät materiaalit ja yksinkertaisuus tekevät tuotteista helppoja ja saavat ne kestämään rentoja hetkiä huolettomasti.

Meiltä löydät Fatboyn legendaaristen säkkituolien lisäksi myös muut ikoniset tuotteet, kuten riippukeinut, koiranpedit, Baboesjkat, Buggle-upit ja kymmenet muut tuotteet arkesi piristykseksi. 

Nämä tuotteet saattavat kiinnostaa sinua

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17