Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Fatboy Headdemock Superb seafoam

649,00€ 523,39€
649,00€ 523,39€

Yhteensä:

649,00€ 523,39€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Alex Bergman

Valmistaja: Fatboy

Fatboy Headdemock Superb -riippumatto on valmistettu pehmeästä ja miellyttävästä uniikista ulkokankaasta Sunbrellasta. Riippumatto on vedenkestävä ja UV-suojattu, joten se säilyttää värinsä hienosti. Lisäksi pantetoidussa kankaassa on likaa hylkiviä ominaisuuksia ja tahrat on helppo pyyhkiä poist tuoreeltaan. Nauti erityisen helposta ja rennosta oleskelusta. Riippumaton painoraja on 150 kg.Takuu 6 kk, täyttää EU:n tuoteturvallisuus- ja laatuvaatimukset.

Materiaali: Jauhemaalattu metallirunko, riippumatto 100% akryyliä, täyte 100% polyesterikuitu (Sunbrella)
Mitat: Riippumatto+teline 330 x 100 x 110 cm
Paino: Riippumatto 9.75 kg, teline 12.9 kg
Lisätietoa: Tyyny ei sisälly hintaan.

Hoito-ohje: Pyyhi kostealla puhdistusaineeseen kastetulla liinalla. Varastoi kuivassa. Headdemock-riippumatto säilyy pidempään, jos nostat sen suojaan sateelta.


Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Fatboyn legendaariset säkkituolit 

Fatboyn vuonna 2002 syntynyt mielikuvituksellinen tuotebrändi pulppuaa räväkästä innovaatiosta. Se haastaa tunnetut normit ja tekee arkisista esineistä säväyttäviä kokemuksia. Fatboyssa on ripaus huumoria, joka tulee esiin rentouden kautta, niin tuotteissa kuin omaperäisessä viestinnässä. Fatboyn ideologian kulmakivenä on ajatus, jossa yritetään muuttaa ihmisten ajatusmaailmaa positiivisemmaksi asuinympäristön kokemisen kautta. Häikäilemättömän rohkeat värit, huippukestävät materiaalit ja yksinkertaisuus tekevät tuotteista helppoja ja saavat ne kestämään rentoja hetkiä huolettomasti.

Meiltä löydät Fatboyn legendaaristen säkkituolien lisäksi myös muut ikoniset tuotteet, kuten riippukeinut, koiranpedit, Baboesjkat, Buggle-upit ja kymmenet muut tuotteet arkesi piristykseksi. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17