Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Normann Copenhagen Light House musta

100,00€ 80,65€
100,00€ 80,65€

Yhteensä:

100,00€ 80,65€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Holmbächnordentoft

Valmistaja: Normann Copenhagen

Normann Copenhagen Light House lyhty toivottaa vieraasi tervetulleeksi kotiisi. Kaunis lyhty on siluetiltaan kuin arkkityyppi pohjoismaisesta kodista. Normann Copenhagen Light House on muotoilultaan sekä moderni että klassinen. Lyhdyn voit asettaa niin ulos kuin sisällekin ja se on omiaan tuomaan tunnelmaa pimeneviin iltoihin. Light House lyhdyn on suunnitellut Sebastian Holmbäck ja Ulrik Nordentoft.

Materiaali: Lämpöäkestävää terästä
Mitat:
Korkeus 43,7 cm
Pituus 24 cm
Syvyys 24,5 cm
Väri: Musta

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Normann Copenhagen – uusi näkökulma designiin

Tanskalaisen Norman Copenhagenin missio alusta asti oli luoda rohkeita esineitä, jotka kääntävät katseita pitkään. Suunnittelijat Jan Andersen ja Poul Madsen perustivat yrityksen 1999. Vuonna 2002 valmistunut Norm 69-lamppu oli alkusykäys, joka siivitti Normann Copenhagenin suureen tietoisuuteen. Seuraavien vuosien aikana mallisto laajeni räjähdysmäisesti yli 30 tuotteella ja pian mukaan tulivat valaisimien lisäksi mukaan myös huonekalut. Kaiken tämän lisäksi alkoi mittava yhteistyö suurten suunnittelijoiden ja uusien nousukkaiden kanssa. 

Uusien näkökulmien ja normien haastamisen avulla Norman Copenhagen tekee tavallisesta tavatonta. Norman Copenhagen erottaa itsensä muista etenkin räväyttävillä värivalinnoilla, jotka ovat usein muotimaailmasta lainattuja. Alati kasvava kokoelma pitää sisällään niin huonekaluja kuin veistoksellisia valaisimia. Meiltä löydät mm. Norm 69- valaisimet ja Tablo-pöydät.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17