Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Fatboy Prêt a Racket aurinkokennovalaisin 3 kpl

99,00€ 79,84€
99,00€ 79,84€

Yhteensä:

99,00€ 79,84€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 4,99€

Valmistaja: Fatboy

Fatboy Prêt a Racket setti sisältää kolme aurinkokennoilla varustettua valaisinta. Raketin muotoon tehdyt valaisimet voidaan asentaa suoraan puutarhaan. Ulkovalaisinten lämmin valo syttyy automaattisesti, kun pimeys laskeutuu ja sammuu kuuden tunnin kuluttua. Kun punaista johtoa nykäisee kahdesti, piristävät raketit valaisevat vielä seuraavatkin kuusi tuntia. Johto toimii myös kytkimenä, josta valaisimen voi sammuttaa ja laittaa päälle.

Materiaali: Polypropeeni, ABS-muovi, alumiini
Mitat: Korkeus 125 cm, leveys 13 cm
Paino: 1,26 kg
Väri: Valkoinen

Lämmin LED-valo
2700K
IP55
Latautuu aurinkokennon avulla
Käyttöikä 50 000 tuntia

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Fatboyn legendaariset säkkituolit 

Fatboyn vuonna 2002 syntynyt mielikuvituksellinen tuotebrändi pulppuaa räväkästä innovaatiosta. Se haastaa tunnetut normit ja tekee arkisista esineistä säväyttäviä kokemuksia. Fatboyssa on ripaus huumoria, joka tulee esiin rentouden kautta, niin tuotteissa kuin omaperäisessä viestinnässä. Fatboyn ideologian kulmakivenä on ajatus, jossa yritetään muuttaa ihmisten ajatusmaailmaa positiivisemmaksi asuinympäristön kokemisen kautta. Häikäilemättömän rohkeat värit, huippukestävät materiaalit ja yksinkertaisuus tekevät tuotteista helppoja ja saavat ne kestämään rentoja hetkiä huolettomasti.

Meiltä löydät Fatboyn legendaaristen säkkituolien lisäksi myös muut ikoniset tuotteet, kuten riippukeinut, koiranpedit, Baboesjkat, Buggle-upit ja kymmenet muut tuotteet arkesi piristykseksi. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17