Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Palauttaminen

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen 14 päivän sisällä ilman mitään erityisiä syitä. Maksettu summa hyvitetään tilillenne viimeistään 14 päivän kuluessa.

Palautettaessa tavaraa pyydä meiltä ohjeet puhelimessa tai sähköpostilla laatukaluste@laatukaluste.com

Palautusehdot

Muistathan, että palauttamasi tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa, käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessa. Tuotteilla, jotka on valmistettu asiakkaan mittojen/värien mukaan, ei ole palautusoikeutta. Kankailla jotka on tilattu määrämittaiseksi leikattuna ,ei ole palautusoikeutta. Jos palautuksessa puuttuu joitain osia tai se on vahingoittunut asiakkaasta johtuvista syistä pidätämme korvauksena osan tuotteen arvosta.

Jos tuotteessa on valmistusvirhe tai se on muuten epäkelpo, ilmoita haluatko uuden tilalle vai rahat takaisin.

Palautettaessa tuote asiakaspalautuksena, me maksamme lähetyskulut.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua.

Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17