Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Palauttaminen

 

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen 14 päivän sisällä ilman mitään erityisiä syitä. Maksettu summa hyvitetään tilillenne viimeistään 14 päivän kuluessa.

Palautettaessa tavaraa pyydä meiltä ohjeet puhelimessa tai sähköpostilla laatukaluste@laatukaluste.com

 

Palautusehdot

Muistathan, että palauttamasi tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa, käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessa. Tuotteilla, jotka on valmistettu asiakkaan mittojen/värien mukaan, ei ole palautusoikeutta. Kankailla, jotka on tilattu määrämittaiseksi leikattuna, ei ole palautusoikeutta. Jos palautuksessa puuttuu joitain osia tai se on vahingoittunut asiakkaasta johtuvista syistä pidätämme korvauksena osan tuotteen arvosta.

Jos tuotteessa on valmistusvirhe tai se on muuten epäkelpo, ilmoita haluatko uuden tilalle vai rahat takaisin. 

Palautettaessa tuote asiakaspalautuksena, me maksamme lähetyskulut matkahuollon tai postin toimipisteestä meille. Käytä palauttamiseen samaa kuljetusliikettä jolla vastaanotit tuotteet. Postista ja Matkahuollosta noutamatta jätetyistä paketeista pidätämme lähetysmaksun 14 € hyvityksen yhteydessä.

Mikäli palauttamisen jälkeen mahdollisesti saatu kampanjaetu tai rahtivapaus ei enää täyty jäljelle jääville tuotteille, huomioidaan se hyvitystä tehdessä.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua.

Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

Palauttaminen Postin kautta

1. Palauttaminen Helposti-koodilla

Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi/palautapaketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahansa Postin automaattiin tai postiin saamasi ohjeen mukaan.

2. Palauttaminen ilman Helposti-koodia

Voit palauttaa lähetyksen postin palvelupisteen kautta.

Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 632047 ja vie lähetys postiin.

Palauttaminen Matkahuollon kautta

Palauta paketti Matkahuollon toimipisteeseen (myös noutopisteet) ja ilmoita palautuksen yhteydessä Laatukalusteen palautuskoodi: 9530146 / Nivalan Laatukaluste Oy.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17