Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Maksutavat

Maksutavat sivulla.jpg | 69kb | 700x90

Maksutavat_PANKKI.jpg | 19kb | 180x106

Verkkopankki tai luottokortti

Voit asioida verkkokaupassamme turvallisesti ja juuri sinulle sopivalla maksutavalla. Verkkopankkimaksut toteuttaa suomalainen maksulaitos Paytrail.

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail-tilipalvelun kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna. Mikäli näistä vaihtoehdoista ei löydy mieleistä, voit ottaa meihin yhteyttä. Katsotaan löytyykö ratkaisua. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj.

Laatukaluste Lasku

Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin laskun saatuasi. Sinun on maksettava vähintään laskulla ilmoitettu vähimmäismäärä eräpäivään mennessä. Myöhästyneestä maksusuorituksesta peritään viiden euron muistutuslasku.

Laatukaluste Tili

Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin pidemmälle maksuajalle. Saat kuukausittain tilinhoitoilmoituksen, jossa on kerrottu vaadittu vähimmäiserä. Voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko avoinna olevan saldon kerralla pois ilman lisäkuluja.

Lisätietoa Lasku- ja Tili-maksutavoista

Luottoehdot

Laatukaluste Laskun ja Tilin luotonmyöntäjä on Avarda (Y-tunnus 2594352-3), joka auttaa sinua kaikissa ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa.

Avardan verkkopalvelu: www.avarda.com/fi

Maksutavat_KLARNA.jpg | 18kb | 180x106

Klarna

Valitessasi joustavan erämaksun päätät itse, missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi (alkaen 1/24 jäljellä olevasta summasta, kuitenkin vähintään 5,00 EUR /kk).

Tämä tarkoittaa, että

 • Saat tilaamasi tuotteet, ennen kuin maksat

 • Sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttitietojasi

 • Voit milloin tahansa maksaa loppusumman pois yhdellä kertaa

Kun haet oikeutta maksaa ostoksesi erissä, haet Klarnalta kertaluottoa. Hakemuksen yhteydessä Klarna tekee luottotietojen tarkistuksen ja hyväksyy hakemuksen lähettämällä luottosopimuksen sähköpostitse (tai kotiosoitteeseesi, mikäli kyseessä on ensimmäinen ostosi tai edellisestä ostosta Klarnalla on kulunut aikaa).

Klarnan Tilin ehdot >>>
Klarnan Laskuehdot >>>

Maksutavat_LUOTTO.jpg | 22kb | 180x106

Maksut Luottokunnan kautta

Mikäli haluat maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, Nivalan Laatukaluste Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle.

Nivalan Laatukaluste Oy vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Paytrail Oyj:lle.

Paytrail Oyj toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17