Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Rotary kerrostarjotin vihreä

65,00€ 52,42€
65,00€ 52,42€

Yhteensä:

65,00€ 52,42€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Suunnittelija: Jasper Morrison

Valmistaja: Vitra

Jasper Morrisonin suunnitteleman Rotary-tarjoittimen yksinkertainen muoto ja fiksut värivaihtoehdot tekevät siitä moneen tilaan sopeutuvan. Rotary on siisti ja helppo tapa säilyttää pieniä tavaroita ja vähentää sotkua. Se sopii hyvin keittiöön, olohuoneeseen, eteiseen tai kylpyhuoneeseen.


Materiaali: Muovi
Ylemmän tason halkaisija: 17 cm
Alemman tason halkaisija: 30 cm
Väri: Vihreä
Lisätietoa: Ylätaso käännettävä

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17