Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Wave tarjotin teräs

205,00€ 165,32€
205,00€ 165,32€

Yhteensä:

205,00€ 165,32€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: CARA \ DAVIDE

Valmistaja: Muuto

Muuto Wave tarjottimessa loistavat paitsi teollinen materiaali, mutta myös esteettinen, pehmeä muotoilu. Nämä yhdessä luovat hienostuneen kokonaisuuden, joka toimii näyttävänä katseenkiinnittäjänä. Ruostumattomasta teräksestä muotoiltu Wave tarjotin vie ajatukset lempeästi keinuttaville aalloille, jotka rauhoittavat mielen. Suurikokoinen tarjotin toimii kauniisti sohvapöydällä ja erilaisissa kattauksissa.

Materiaali: Ruostumaton teräs
Mitat: Halkaisija 50 cm, korkeus 4 cm
Väri: Teräs
Hoito-ohjeet: Puhdistus nukkaantumattomalla kangasliinalla, jota on kastettu haaleaan veteen sekä tarvittaessa mietoon pesuaineeseen. Puhdista aina materiaalin syiden mukaisesti, eikä koskaan pyöritysliikkeellä, sillä se voi naarmuttaa pintaa. Huomaa, että kova hankaaminen voi muuttaa tuotteen kiiltoastetta.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17