Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Dear Waste käsisaippua lime-mandariini

18,50€ 14,92€
18,50€ 14,92€

Yhteensä:

18,50€ 14,92€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Valmistaja: Dear Waste

Dear Waste käsisaippua puhdistaa kätesi hellävaraisesti jättäen käsiin herkullisen tuoksun. Mehustusteollisuuden biojätteeksi muuten päätyvistä limenkuorista on saippuaan saatu paitsi tuoksua, mutta myös useita antibakteerisia ja antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka muuten menisivät jätteeksi päätyessään täysin hukkaan. Limen lisäksi huumaavaa tuoksua saippuaan antavat myös raikas mandariini sekä basilika. Kauniiseen 100 % kasvipohjaiseen pulloon pakattu käsisaippua on ihana tuliaislahja ystäville tai pieni pala hemmottelua itselle kotiin taikka mökille!

Dear Waste tuotteet ovat hellävaraisia iholle, ympäristöystävällisiä, biohajoavia sekä täysin vegaanisia. Myös bambusta ja vehnän oljesta valmistettu pullo on täysin biohajoava.

Pullon materiaali: Bambu, vehnän olki
Koko: 250 ml
Käyttöohje: Kastele ensin kädet ja levitä sitten saippuaa kosteille käsille, vaahdota ja huuhtele. Ennen pullon kierrätystä, poista etiketti liottamalla pulloa lämpimässä saippuavedessä. Pullo hajoaa luonnollisesti kompostissa, eikä jätä jälkeensä mikromuovia. Korkki kierrätetään muovinkeräykseen.

Ainesosat: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium C12-18 Alkyl Sulfate, Caprylyl/ Capryl, Glucoside, Sea Salt, Sodium Benzoate, Citrus Aurantifolia Peel Flour, Citrus Aurantifolia Peel Oil Distilled, Citrus Nobilis Oil, Ocimum Basilikum Leaf Oil, Citric Acid

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Dear Waste - Puhdasta hävikin minimointia!

Dear Waste on kotimainen, täysin uudenlainen kodin puhdistustuotesarja, jonka takana ovat siskokset Miia ja Annukka Räisänen. Aiemmin sisustusalalla ollut yrittäjäkaksikko havahtui huoleen luonnonvarojen hupenemisesta sekä ilmastonmuutoksesta. Eräänä päivänä tapaaminen smoothiebaarissa johtikin ideaan biojätteen hyödyntämisestä.

Tällä hetkellä Dear Waste käyttää tuotteissaan Jungle Juice barin biojätettä, kuten sitrushedelmien kuoria, jotka ovat täynnä hyviä ainesosia. 100% kasviperäiset, biohajoavat, ympäristöystävälliset ja vegaaniset tuotteet valmistetaan Suomessa. Myöskin tuotteiden pullot ovat täysin biohajovia.

Liity sinäkin ilmastotalkoisiin! Antamalla hukkahedelmille uuden elämän autat vähentämään ruokahävikkiä.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17