Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Skagerak Dania 50x27 leikkuulauta

125,00€ 100,81€
125,00€ 100,81€

Yhteensä:

125,00€ 100,81€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Skagerak Design

Valmistaja: Skagerak

Dania leikkulauta on veitsesi uusi paras ystävä! Pienistä tiikinjyvistä koottu leikkuulauta saa jyvien ansiosta ainutlaatuisen kuvion erilaisissa vaaleissa ja tummanruskeissa sävyissä. Jyvien ylöspäin suuntautuneet kuidut antavat pehmeän kosketuksen veitsellesi, mutta varmistaa myös huippuluokan kestävyyden leikkuulaudalle, mutta myös veitselle. Tiikki sisältää luonnollisia öljyjä, jotka kestävät kosteutta ja bakteereita.

Leikkuulaudan molemmissa päissä on kahvat ja nesteura kiertää koko leikkuulautaa. Nesteuran ansiosta ruokien nesteet ja muruset eivät sotke keittiötä.

Materiaali: Öljytty tiikinjyvä
Mitat: Leveys 50 cm, syvyys 27 cm, korkeus 3 cm
Paino: 2.95 kg
Väri: Tiikki
Lisätietoa: Tiikinjyvät ovat keskenään erivärisiä, joten jokainen leikkuulauta on uniikki. Ei konepesua.
Hoito-ohje: Käytön jälkeen pese molemmin puolin, jotta värisävy säilyy samana. Kuivaa pystyasennossa. Öljyämistä suositellaan aika-ajoin, jotta tuote ei muutu harmaaksi.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Skagerak - perinteitä kunnioittaen kokeilevalla otteella

Skagerak on 1976 Tanskassa syntynyt yritys jonka muotoiluarvot pohjautuvat pohjoismaisen estetiikan pysyvyyteen ja luonnonläheisyyteen. Yritysnimi Skagerak viittaa Tanskan rajalta Norjan ja Ruotsin väliseen reittiin nimeltä Skagerrak. Skagerak suunnittelee ja valmistaa ajattomia kestäviä kalusteita, joiden valmistusmateriaalit ja -tavat ovat mahdollisimman aitoja ja vähän ympäristöä kuormittavia. Valikoimastamme löydät esimerkiksi suositun Georg-sarjan, jonka käytännölliset kalusteet on pääosin valmistettu siroksi muotoillusta massivitammesta.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17