Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Blomus Borda leikkuulauta Ø30 tammi

47,00€ 37,90€
47,00€ 37,90€

Yhteensä:

47,00€ 37,90€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Valmistaja: Blomus

Blomus Borda leikkuulauta huokuu lämpöä. Massiivitammista leikkuulautaa voidaan käyttää myös esimerkiksi tarjoilualustana. Kaltevat reunat tekevät leikkuulautaan tarttumisesta helppoa. Lisäksi leikkuulaudassa on reikä ripustamista varten. Saatavilla myös suorakulmaisena.

Materiaali: Tammi
Mitat: Halkaisija 30 cm, korkeus 1,5 cm
Hoito-ohjeet: Öljyäminen on suositeltavaa puutuotteille, jotka joutuvat kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa. Käytön jälkeen pyyhi molemmat puolet kostealla liinalla ja anna sitten kuivua kunnolla.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Blomus - Laatua ja luotettavuutta

Blomuksen tuotteissa yhdistyy erinomainen laatu ja taidokkaat tekijät. Yrityksen tarina alkoi vuonna 1921, jolloin se valmisti pyörän osia ja vuonna 1961 pääpaino siirtyi lahjoihin ja design tuotteisiin. Saksalainen perheyritys pyörii nyt Blomen perheen neljännessä polvessa.

Uteliaisuus ja ympäröivä maailma inspiroivat Blomuksen uusia tuotteita. Samaan aikaan jokainen tuote on tarkoin valittu jatkamaan Blomuksen vahvaa brändiä.

Omistautuminen laadulle on Blomuksen tärkeimpiä periaatteita. Tuotteiden valmistuksessa pyritään jatkuvaan kehittymiseen. Blomus haluaa pysyä tunnettuna kunnioittavasta, rehellisestä, luottamuksellisesta ja ahkerasta asenteestaan.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17