website

-15%

Blomus Borda leikkuulauta iso tammi

59,50€
Toimitusaika:
2 päivää 3-4 viikkoa
Toimituskulut:
5,99€
Saatavuus:
Varastossa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Alin hinta 30 päivän aikana: 59,50 €
Materiaali: Tammi
Mitat: Pituus 64 cm, leveys 18 cm, korkeus 2 cm
Väri: Tammi
Hoito-ohjeet: Öljyäminen on suositeltavaa puutuotteille, jotka joutuvat kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa. Käytön jälkeen pyyhi molemmat puolet kostealla liinalla ja anna sitten kuivua kunnolla.

Blomus - Laatua ja luotettavuutta 

Blomuksen tuotteissa yhdistyy erinomainen laatu ja taidokkaat tekijät. Yrityksen tarina alkoi vuonna 1921, jolloin se valmisti pyörän osia ja vuonna 1961 pääpaino siirtyi lahjoihin ja design tuotteisiin. Saksalainen perheyritys pyörii nyt Blomen perheen neljännessä polvessa. 

Uteliaisuus ja ympäröivä maailma inspiroivat Blomuksen uusia tuotteita. Samaan aikaan jokainen tuote on tarkoin valittu jatkamaan Blomuksen vahvaa brändiä. 

Omistautuminen laadulle on Blomuksen tärkeimpiä periaatteita. Tuotteiden valmistuksessa pyritään jatkuvaan kehittymiseen. Blomus haluaa pysyä tunnettuna kunnioittavasta, rehellisestä, luottamuksellisesta ja ahkerasta asenteestaan.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Samankaltaisia tuotteita

Search