Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Umbra UDRY mini astiankuivausalusta harmaa

18,00€ 14,52€
18,00€ 14,52€

Yhteensä:

18,00€ 14,52€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Suunnittelija: David Green

Valmistaja: Umbra

Umbran UDRY mini astiankuivausalustalle asetat helposti kuivumaan niin lautaset kuin lasitkin. Erittäin imukykyisen alustan lisäksi kokonaisuuteen kuuluu kuivausteline, joka mahdollistaa useamman astian kuivatuksen yhtä aikaa. UDRY on erityisen kätevä talouksiin ja loma-asuntoihin, joissa ei ole astianpesukonetta. Astiankuivausteline on helppo taittaa kasaan ja varastoida tai ottaa mukaan matkalle.

Materiaali: Muovi, 100% polyesteri
Mitat: 51 x 33 x 4 cm
Väri: Harmaa
Lisätietoa: Alusta on konepestävä ja siihen kuuluva kuivausteline voidaan pestä astianpesukoneessa.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Umbra

Umbra (latinankielellä "varjo") perustettiin vuonna 1979 Torontossa, Kanadassa. Paul Rowan pyysi mukaansa lapsuudenystävänsä Les Mandelbaumin ja yhdessä he alkoivat suunnitella jokapäiväisiä tuotteita ajanmukaiseksi muotoiluksi. Modernin designin lisäksi kaverukset halusivat tuotteista kilpailukykyisiä sekä hinnan että asenteen puolesta.

Umbran kansainväliset suunnittelijat pyrkivät herättämään ajatuksia jokaisessa luomassa tuotteessaan. Inspiraatiota haetaan vahvastai maailmanlaajuisista trendeistä ja uusista syntyvistä tarpeista. Umbra ei myöskään pelkää rikkoa niin kutsutun normaalin designin rajoja.

Nykyään Umbra on tunnettu nokkelien kodin käyttötavaroidensa ansiosta ympäri maailmaa, sillä tuotteita toimitetaan yli 120 maahan. Umbran toimistoja löytyy myöskin jo Euroopasta, Kanadasta, Yhdysvalloista sekä Kiinasta.

 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17