Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Umbra Spike pullonavaaja

25,00€ 20,16€
25,00€ 20,16€

Yhteensä:

25,00€ 20,16€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Suunnittelija: David Green

Valmistaja: Umbra

Umbra Spike pullonavaaja avaa viinipullosi ja lasiset limupullosi käden käänteessä. Spike pitää sisällään sekä korkkiruuvin että pullonavaajan, jotka voi molemmat kääntää kätevästi piiloon. Hauska, kaktuksen muotoinen Spike pysyy varmasti tallessa ja sen voi asettaa vaikka osaksi sisustusta. Pullonavaajan voi pestä astianpesukoneessa.

Materiaali: Kromipinnoitettu sinkki
Mitat: 8 x 4 x 14 cm
Väri: Kromi

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Umbra

Umbra (latinankielellä "varjo") perustettiin vuonna 1979 Torontossa, Kanadassa. Paul Rowan pyysi mukaansa lapsuudenystävänsä Les Mandelbaumin ja yhdessä he alkoivat suunnitella jokapäiväisiä tuotteita ajanmukaiseksi muotoiluksi. Modernin designin lisäksi kaverukset halusivat tuotteista kilpailukykyisiä sekä hinnan että asenteen puolesta.

Umbran kansainväliset suunnittelijat pyrkivät herättämään ajatuksia jokaisessa luomassa tuotteessaan. Inspiraatiota haetaan vahvastai maailmanlaajuisista trendeistä ja uusista syntyvistä tarpeista. Umbra ei myöskään pelkää rikkoa niin kutsutun normaalin designin rajoja.

Nykyään Umbra on tunnettu nokkelien kodin käyttötavaroidensa ansiosta ympäri maailmaa, sillä tuotteita toimitetaan yli 120 maahan. Umbran toimistoja löytyy myöskin jo Euroopasta, Kanadasta, Yhdysvalloista sekä Kiinasta.

 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17