Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Umbra Holster astiankuivausteline harmaa

50,00€ 40,32€
50,00€ 40,32€

Yhteensä:

50,00€ 40,32€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 4,99€

Suunnittelija: David Green

Valmistaja: Umbra

Umbra Holster astiankuivausteline on pitkäikäinen ja helppo puhdistaa. Telineessä on sopivat paikat lautasille, aterimille ja laseille. Telineen pohjassa sijaitsee kouru, joka ohjaa astioista valuvan veden oikeaan paikkaan. Monikäyttöinen ja muuntautuva Holster astiankuivausteline on käytännöllinen lisä kotiin ja kesämökille.

Materiaali: Muovi, metalli
Mitat: 42 x 34 x 15 cm
Väri: Harmaa

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Umbra

Umbra (latinankielellä "varjo") perustettiin vuonna 1979 Torontossa, Kanadassa. Paul Rowan pyysi mukaansa lapsuudenystävänsä Les Mandelbaumin ja yhdessä he alkoivat suunnitella jokapäiväisiä tuotteita ajanmukaiseksi muotoiluksi. Modernin designin lisäksi kaverukset halusivat tuotteista kilpailukykyisiä sekä hinnan että asenteen puolesta.

Umbran kansainväliset suunnittelijat pyrkivät herättämään ajatuksia jokaisessa luomassa tuotteessaan. Inspiraatiota haetaan vahvastai maailmanlaajuisista trendeistä ja uusista syntyvistä tarpeista. Umbra ei myöskään pelkää rikkoa niin kutsutun normaalin designin rajoja.

Nykyään Umbra on tunnettu nokkelien kodin käyttötavaroidensa ansiosta ympäri maailmaa, sillä tuotteita toimitetaan yli 120 maahan. Umbran toimistoja löytyy myöskin jo Euroopasta, Kanadasta, Yhdysvalloista sekä Kiinasta.

 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17