Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY Sowden leivänpaahdin harmaa

95,00€ 76,61€
95,00€ 76,61€

Yhteensä:

95,00€ 76,61€

Tilattavissa

Toimitusaika: Tulossa varastoon 10.06.2021

Toimituskulut: 4,99€

Suunnittelija: George Sowden

Valmistaja: HAY

HAY Sowden-tuoteperhe sisältää värikkäitä keittiötuotteita, jotka vangitsevat katseen! George Sowdenin suunnittelema leivänpaahdin tuo leikkisän lisän mihin tahansa keittiöön. Ruostumattomasta teräksestä ja kestävästä muovista valmistettu leivänpaahdin vie koko perheen aamupala- ja välipalahetket aivan uudelle tasolle. Sowden leivänpaahdinta on saatavilla kolmessa eri värissä.

Materiaali: Ruostumaton teräs, PP-muovi
Mitat: Leveys 37.5 cm, korkeus 19.5 cm, syvyys 15 cm
Väri: Lämmin harmaa
Lisätietoa: Leivänpaahtimessa on seitsemän eri paahtoastetta.

Kysy lisätietoja

Valmistaja


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17