Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Design House Stockholm Tondo mortteli ja survin

168,00€ 135,48€
168,00€ 135,48€

Yhteensä:

168,00€ 135,48€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Jessika Källeskog

Valmistaja: Design House Stockholm

Design House Stockholm Tondo mortteli ja survin tarjoaa veistoksellisen vaihtoehdon perinteiselle mausteiden murskaajalle. Kauniisti muotoillussa morttelissa on pyöristetyn renkaan muotoiselle survimelle ja murskattaville mausteille sopiva ura. Perinteinen keittiöväline muotoutui Jessika Källeskogin käsissä rauhallisempaa työskentelyliikettä vartovaan muotoon. Tondo mortteli ja survin on valmistettu valko-harmaasta marmorista.

Materiaali: Marmori
Mitat: Renkaan halkaisija 14 cm, morttelin mitat 5.6 x 21 x 3,8 cm
Paino: 2.1 kg
Väri: Valko-harmaa
Puhdistus: Käsinpesu.

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Design House Stockholm

Anders Färdig perusti Design House Stockholmin vuonna 1992, ns. muotoilun julkaisutaloksi. Yritys toi ensimmäiset omat tuotteensa ulos 1997. Design House Stockholmilla on omalaatuinen, monella tapaa käänteinen toimintatapa suunnittelijoidensa kanssa. He eivät valitse tuotteelle suunnittelijaa, vaan kiinnostuneet suunnittelijat tuovat omat ideansa pöydälle. Tuotteissa on tätä kautta vahva, omaperäinen ja inhimillinen leimansa. Tavoitteena on kerätä nimen taakse paras skandinaavinen mallisto, joka elää yli trendien. Tämä onnistuu rohkeilla tuotteilla, jotka tuovat aina jotain uutta genreensä.

Design House Stockholmissa ei myöskään luoteta vain suuriin suunnittelijoihin, vaan sen kautta moni tuntematonkin suunnittelija on saanut tuotteensa kaikkien saataville.  Block-hittivalaisimen suunnitteli Harri Koskinen, ollessaan vielä tuntematon opiskelija. Valaisin nousi maailman suosioon ja on yksi tämän hetken tunnetuimmista valaisimista Design House Stockholmin mallistossa. Yli sata suunnittelijaa on vuosien saatossa kasvattanut Design House Stockholmin valikoimaa uniikeilla tuotteillaan. 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17