Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Dear Waste yleispesusuihke sitruuna-rosmariini

24,50€ 19,76€
20,83€ 16,79€
24,50€ 19,76€
20,83€ 16,79€

Yhteensä:

20,83€ 16,79€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Valmistaja: Dear Waste

Dear Waste yleispesusuihke poistaa vaivattomasti lian ja rasvan täysin ympäristöystävällisesti ja ilman myrkyllisiä kemikaaleja. Mehustusteollisuuden ylijäämästä valmistettu puhdistusaine saa tuoksunsa sitruunasta sekä rosmariinin ja salvian eteerisistä öljyistä. Kauniiseen 100 % kasvipohjaiseen pulloon pakattu yleispesusuihke on ihana tuliaislahja ystäville tai pieni pala hemmottelua itselle kotiin taikka mökille!

Dear Waste tuotteet ovat hellävaraisia iholle, ympäristöystävällisiä, biohajoavia sekä täysin vegaanisia. Myös bambusta ja vehnän oljesta valmistettu pullo on täysin biohajoava.

Pullon materiaali: Bambu, vehnän olki
Koko: 500 ml
Käyttöohje: Yleispesusuihke sopii kaikille pinnoille, suihkauta vain puhdistusta vaativalle pinnalle ja pyyhkäise. Ei vaadi erillistä huuhtelua. Ennen pullon kierrätystä, poista etiketti liottamalla pulloa lämpimässä saippuavedessä. Pullo hajoaa luonnollisesti kompostissa, eikä jätä jälkeensä mikromuovia. Korkki kierrätetään muovinkeräykseen.

Ainesosat: Soda < 5%, Coconut Oil Compound < 5%, Sugar Tensides < 5%, Natrium Benzoate < 5%, Essential Oil < 5%

Aqua, Sodium Carbonate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauryl Sulfate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Benzoate, Citrus Limon Peel Flour, Citrus Limon Peel Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Salvia Lavandulae- folia Leaf Oil.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Dear Waste - Puhdasta hävikin minimointia!

Dear Waste on kotimainen, täysin uudenlainen kodin puhdistustuotesarja, jonka takana ovat siskokset Miia ja Annukka Räisänen. Aiemmin sisustusalalla ollut yrittäjäkaksikko havahtui huoleen luonnonvarojen hupenemisesta sekä ilmastonmuutoksesta. Eräänä päivänä tapaaminen smoothiebaarissa johtikin ideaan biojätteen hyödyntämisestä.

Tällä hetkellä Dear Waste käyttää tuotteissaan Jungle Juice barin biojätettä, kuten sitrushedelmien kuoria, jotka ovat täynnä hyviä ainesosia. 100% kasviperäiset, biohajoavat, ympäristöystävälliset ja vegaaniset tuotteet valmistetaan Suomessa. Myöskin tuotteiden pullot ovat täysin biohajovia.

Liity sinäkin ilmastotalkoisiin! Antamalla hukkahedelmille uuden elämän autat vähentämään ruokahävikkiä.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17