Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Blomus Lounge jääkuutiot 4kpl

23,00€ 18,55€
23,00€ 18,55€

Yhteensä:

23,00€ 18,55€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 4,99€

Valmistaja: Blomus

Blomus Lounge jääkuutiot viilentävät juomasi tyylikkäästi. Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen jääkuutioiden sisällä on jäähdyttävää nestettä. Laita jääkuutiot mukana tulevaan pussukkaan ja aseta pussukka vähintään neljäksi tunniksi -18 °C asteiseen pakkaseen ennen käyttöä. Blomus Lounge jääkuutiot pitävät juomasi kylmänä pitkään laimentamatta sitä. Käytä kuutioita niin usein kuin haluat - ne eivät kulu!

Materiaali: Kiillotettu ruostumaton teräs
Mitat: 25 x 25 mm
Lisätietoja: Mukana tulee pieni tekstiilipussi, jossa jääkuutiot pakastetaan.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Blomus - Laatua ja luotettavuutta

Blomuksen tuotteissa yhdistyy erinomainen laatu ja taidokkaat tekijät. Yrityksen tarina alkoi vuonna 1921, jolloin se valmisti pyörän osia ja vuonna 1961 pääpaino siirtyi lahjoihin ja design tuotteisiin. Saksalainen perheyritys pyörii nyt Blomen perheen neljännessä polvessa.

Uteliaisuus ja ympäröivä maailma inspiroivat Blomuksen uusia tuotteita. Samaan aikaan jokainen tuote on tarkoin valittu jatkamaan Blomuksen vahvaa brändiä.

Omistautuminen laadulle on Blomuksen tärkeimpiä periaatteita. Tuotteiden valmistuksessa pyritään jatkuvaan kehittymiseen. Blomus haluaa pysyä tunnettuna kunnioittavasta, rehellisestä, luottamuksellisesta ja ahkerasta asenteestaan.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17