Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Alessi Plissé tehosekoitin punainen

175,00€ 141,13€
175,00€ 141,13€

Yhteensä:

175,00€ 141,13€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Michele De Lucchi

Valmistaja: Alessi

Alessi Plissé tehosekoittimessa yhdistyvät tyylikäs muotoilu sekä käytännölliset ominaisuudet. Kauniin laskostetun ulkomuotonsa ansiosta Plissé tehosekoittimen voi hyvillä mielin jättää esille keittiön tasolle.

Alessi Plissé tehosekoittimessa on tilava 1.5 litran kannu, joka on sekä kevyt että kestävä. Tehosekoittimesta löytyy viisi nopeusasetusta sekä pulssitoiminto. Ilmatiiviissä kannessa on mittakuppi, jonka irrottamalla voi aineksia lisätä blenderiin sen ollessa käynnissä. Alessi Plissé tehosekoitinta on myös turvallista käyttää. Laite käynnistyy vasta kun kannu on oikein paikallaan ja kansi tiiviisti kiinni.

Materiaali: Termoplastinen muovi, kannu BPA-vapaa 100% kierrätettävä PCTG-muovi
Mitat: Korkeus 42.5 cm, pituus 23.5 cm, leveys 18.5 cm
Kannun tilavuus: 1.5 litraa
Väri: Punainen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Alessi - Italialaista estetiikkaa

Alessi on italialainen muotoiluyritys, joka on valmistanut kiinnostavia ja haluttuja käyttöesineitä jo vuodesta 1921. Alessin tuotteissa yhdistyvät tasapainoisesti laatu, käytännöllisyys sekä esteettisyys. Kansainvälinen ja moderni yritys tunnetaan tänä päivänä monista klassikkotuotteista, kuten Juicy Salif sitruspusertimesta sekä vedenkeittimistä ja hedelmäkulhoista. Alessin valikoimasta löytyy innovatiivisia designtuotteita, jotka sopivat käytännöllisyyttä ja viimeistelyä arvostaviin koteihin. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17