Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Alessi Plissé leivänpaahdin harmaa

95,00€ 76,61€
95,00€ 76,61€

Yhteensä:

95,00€ 76,61€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Suunnittelija: Michele De Lucchi

Valmistaja: Alessi

Alessi Plissé leivänpaahtimessa yhdistyvät paitsi tyylikäs muotoilu, mutta myös käytönnölliset ominaisuudet. Modernisti laskostettu pinta kutsuu pitämään leivänpaahdinta esillä keittiön tasolla myös silloin, kun se ei ole käytössä. Tällöin myös johdon saa näppärästi kieritettyä paahtimen alle piiloon. Tehokas, mutta turvallinen Plissé on varustettu murualustalla, jonka saa kätevästi irrotettua puhdistamisen helpottamiseksi. Alessi Plissé leivänpaahtimessa on kuusi eri paahtotasoa, jotta jokainen saisi paahdettua leipänsä omien mieltymysten mukaan. Tämän lisäksi paahtimessa on sulatustoiminto jäisille leiville ja 30 sekunnissa jäähtyneen leivän lämmittävä uudelleenlämmitystoiminto. Ainutlaatuisen ”Bagel” -toiminnon avulla leivän voi lämmittää pelkästään toiselta puolelta.

Materiaali: Ruostumaton teräs, termoplastinen muovi
Mitat: Leveys 18.5 cm, korkeus 25 cm, pituus 30 cm
Väri: Harmaa
Teho: 850 W
Lisätietoa: Paahtuneiden leipien nostamista helpottava Plissé teline on ostettavissa erikseen. Mukana on suomenkieliset käyttö- ja hoito-ohjeet.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Alessi - Italialaista estetiikkaa

Alessi on italialainen muotoiluyritys, joka on valmistanut kiinnostavia ja haluttuja käyttöesineitä jo vuodesta 1921. Alessin tuotteissa yhdistyvät tasapainoisesti laatu, käytännöllisyys sekä esteettisyys. Kansainvälinen ja moderni yritys tunnetaan tänä päivänä monista klassikkotuotteista, kuten Juicy Salif sitruspusertimesta sekä vedenkeittimistä ja hedelmäkulhoista. Alessin valikoimasta löytyy innovatiivisia designtuotteita, jotka sopivat käytännöllisyyttä ja viimeistelyä arvostaviin koteihin. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17