website

-15%

Kähler Omaggio Vaasi pieni hopea

25,50€
Toimitusaika:
2 päivää 2-3 viikkoa
Toimituskulut:
5,99€
Saatavuus:
Varastossa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Alin hinta 30 päivän aikana: 25,50 €
Materiaali: Posliini
Mitat: Leveys 8.5 cm, korkeus 12.5 cm
Väri: Hopea, valkoinen

Kähler

Kähler on tanskalainen keramiikkayritys, joka tunnetaan korkealaatuisista keramiikkatuotteistaan ja elegantista muotoilustaan. Yritys perustettiin jo vuonna 1839, ja se on säilyttänyt arvostetun asemansa tanskalaisen muotoilun ja käsityön edelläkävijänä. Kählerin tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset keramiikkatuotteet, kuten maljakot, kulhot, kynttilänjalat, astiat ja sisustusesineet. Yrityksen tuotteet ovat tunnettuja harmonisista muodoistaan, pehmeistä väreistään ja käsityönä toteutetusta yksityiskohtien viimeistelystä. Kählerin keramiikkatuotteet ovat usein modernin skandinaavisen muotoilun tyylikkäitä edustajia.

Kählerin kanssa yhteistyössä on toiminut useita nimekkäitä muotoilijoita, joiden luomat tuotteet ovat osa Kählerin perinteitä. Vaihtuvat nimet myös tuovat aina uusia näkökulmia keramiikan maailmaan. Kählerin keramiikkatuotteet ovat saaneet kansainvälistä arvostusta, ja niitä myydään ympäri maailmaa. Yrityksen arvot keskittyvät laatuun, kestävyyteen ja tanskalaisten käsityöperinteiden vaalimiseen. Kählerin tavoitteena on tarjota ajattomia ja kauniita keramiikkatuotteita, jotka kestävät aikaa ja tuovat iloa käyttäjilleen.

Kähler on vahvasti sitoutunut kestävään kehitykseen ja ympäristövastuullisuuteen. He pyrkivät vähentämään ympäristövaikutuksiaan tuotannon eri vaiheissa ja valitsemaan ekologisia materiaaleja. Kählerin keramiikkatuotteet ovat osa skandinaavisen muotoilun perinnettä ja edustavat tanskalaisen käsityön ja kauneuden yhdistelmää. Ne ovat arvostettuja sekä keräilijöiden että sisustajien keskuudessa, ja niiden läsnäolo voi luoda eleganttia tunnelmaa kotiin tai julkisiin tiloihin.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Stilleben

Samankaltaisia tuotteita

Search