website

-15%

Dutchdeluxes leipälauta XL neliö tammi

82,45€
Toimitusaika:
2 päivää 2-3 viikkoa
Toimituskulut:
5,99€
Saatavuus:
Varastossa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Alin hinta 30 päivän aikana: 82,45 €
Materiaali: 100% massiivitammi
Mitat: Leveys 34 cm, pituus 39 cm + kahva
Väri: Tammi
Lisätietoa: Ei saa laittaa uuniin, mikroon eikä astianpesukoneeseen.
Hoito-ohje: Käsinpesu.

Dutchdeluxes 

Dutchdeluxes on hollantilainen brändi, joka tunnetaan laadukkaista ja tyylikkäistä keittiötarvikkeista, sisustustuotteista ja lifestyle-tuotteista. Brändi yhdistää käytännöllisyyden ja designin tarjoten ainutlaatuisia ja laadukkaita tuotteita kotiin. Dutchdeluxes suhtautuukin intohimoisesti muotiin ja ruokaan. Intohimo on nähtävillä laajassa ja persoonallisessa tuotevalikoimassa, josta löytyy laadukkaita tuotteita kotikeittiöön. Dutchdeluxes keittiötarvikkeet on valmistettu luonnonmateriaaleista. Persoonalliset ja käytännölliset tuotteet kestävät aikaa myös tarkkaan harkitun ulkomuotonsa ansiosta. 
 

Dutchdeluxes valmistaa monenlaisia tuotteita, kuten leikkuulautoja, tarjottimia, keittiövälineitä ja grillaustarvikkeita. Heidän tuotteissaan korostuu tyylikäs muotoilu ja laadukkaat materiaalit, kuten puu, nahka ja metalli. Brändin tuotteet ovat usein suosittuja lahjaideoita, sillä ne yhdistävät käytännöllisyyden, kestävyyden ja estetiikan. Dutchdeluxesin tuotteiden tavoitteena on luoda ainutlaatuista tunnelmaa ja tuoda arkeen ripaus ylellisyyttä.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Samankaltaisia tuotteita

Search