Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Blomus OLVIGO öljy/etikkapullo 2kpl beigen sävyt

53,00€ 42,74€
53,00€ 42,74€

Yhteensä:

53,00€ 42,74€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Suunnittelija: Nina Thöming, Flöz Design.

Valmistaja: Blomus

Blomus OLVIGO öljy ja -etikkapullosetti on selkeän muotoilun mallinäyte. Kaikki turha on karsittu toiminnallisuuden ulkopuolelta. Pullot ovat käsinpuhallettua savulasia, jonka sävy harmonisoi silikonipäällysteen värien kanssa. Pienet urat silikonissa mahdollistavat hyvän otteen. Pullot ovat ilma -ja vuototiiviitä. Sopii hyvin yhteen muiden Blomus kattaustuotteiden kanssa. Olvigo pullot voi pestä astianpesukoneessa

Materiaali: Lasi, silikoni
Väri: Beige ja vaalea beige (nomad & moonbeam)

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Blomus - Laatua ja luotettavuutta

Blomuksen tuotteissa yhdistyy erinomainen laatu ja taidokkaat tekijät. Yrityksen tarina alkoi vuonna 1921, jolloin se valmisti pyörän osia ja vuonna 1961 pääpaino siirtyi lahjoihin ja design tuotteisiin. Saksalainen perheyritys pyörii nyt Blomen perheen neljännessä polvessa.

Uteliaisuus ja ympäröivä maailma inspiroivat Blomuksen uusia tuotteita. Samaan aikaan jokainen tuote on tarkoin valittu jatkamaan Blomuksen vahvaa brändiä.

Omistautuminen laadulle on Blomuksen tärkeimpiä periaatteita. Tuotteiden valmistuksessa pyritään jatkuvaan kehittymiseen. Blomus haluaa pysyä tunnettuna kunnioittavasta, rehellisestä, luottamuksellisesta ja ahkerasta asenteestaan.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17