Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Alessi Plissé vedenkeitin 1L valkoinen

89,00€ 71,77€
89,00€ 71,77€

Yhteensä:

89,00€ 71,77€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 4,99€

Suunnittelija: Michele De Lucchi

Valmistaja: Alessi

Alessi Plissé vedenkeittimessä yhdistyvät paitsi tyylikäs muotoilu, mutta myös käytönnölliset ominaisuudet. Moderni laskostettu pinta kutsuu pitämään vedenkeitintä esillä keittiön tasolla myös silloin, kun se ei ole käytössä. Tehokas, mutta turvallinen Plissé on varustettu turvakytkimellä, joka katkaisee automaattisesti virran veden määrän ollessa liian alhainen. Alessi Plissé on Michele De Lucchin vuonna 2018 suunnittelema vedenkeitin, joka soveltuu estettiikkansa ansiosta myös veden tarjoiluun. Vedenkeittimen lämpöeristetty pinta takaa sen, että kannun voi laskea pöytäpinnalle huoletta ilman pannunalusta. Plissé vedenkeittimessä on kalkinpoistosuodatin.

Materiaali: Termoplastinen hartsi
Mitat: Leveys 16 cm, korkeus 20 cm, pituus 21 cm
Tilavuus: 1 litra
Väri: Valkoinen
Teho: 2200-2400 W
Hoito-ohjeet: Plissé vedenkeittimen ulkopinnan puhdistamiseen riittää kostea liina sekä mieto pesuaine. Sisäpuolen puhdistuksessa voi käyttää veden lisäksi tarvittaessa etikkaa.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Alessi - Italialaista estetiikkaa

Alessi on italialainen muotoiluyritys, joka on valmistanut kiinnostavia ja haluttuja käyttöesineitä jo vuodesta 1921. Alessin tuotteissa yhdistyvät tasapainoisesti laatu, käytännöllisyys sekä esteettisyys. Kansainvälinen ja moderni yritys tunnetaan tänä päivänä monista klassikkotuotteista, kuten Juicy Salif sitruspusertimesta sekä vedenkeittimistä ja hedelmäkulhoista. Alessin valikoimasta löytyy innovatiivisia designtuotteita, jotka sopivat käytännöllisyyttä ja viimeistelyä arvostaviin koteihin. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17