Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Haupt Lakrits Söt lakritsipurkki

9,00€ 7,89€
9,00€ 7,89€

Yhteensä:

9,00€ 7,89€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 7€

Suunnittelija: Christian Haupt

Valmistaja: Haupt Lakrits

Haupt Lakritsin Söt lakritsia keitetään 8 tuntia, jonka jälkeen se saa kypsyä jopa 10 viikkoa. Söt-lakritsin koostumus antaa hampaille pureskeltavaa ja lakritsin pinta on melken kuiva, niinkuin itse lakritsijuurikin. Maku on intensiivinen ja tuo esille lakritsin parhaat puolet. Tasapainoisen makuisen Söt-lakritsin tuoksu muistuttaa yrttejä ja tervaa.

Paino: 150g

Tuotteen sisältö:
vehnäjauho, sokeri, melassi, raakalakritsi 9 %, kasviöljy, suola, tähtianis

Ravintoarvot per 100g:
Energia 1450 kJ / 346 kcal
Rasva < 0.10g, josta tyydyttynyttä < 0,10g
Hiilihydraatit 79,5g, josta sokereita 32g
Ravintokuitu 2,99g
Proteiini 4,37g
Suola 1,12g

Saattaa sisältää jäämiä pähkinästä ja mantelista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Haupt Lakrits - herkullisia lakuelämyksiä

Haupt Lakrits valmistaa makeaa ja suolaista lakritsia, suklaakuorrutettua lakritsia sekä kokkaukseen ja leipomiseen tarkoitettuja lakritsituotteita. Yrityksen tuotteille yhteistä on intohimo alkuperää, valmistustapaa ja raaka-aineita kohtaan.
 
Haupt Lakrits sai alkunsa vuonna 2013, kun ruotsalainen Christian Haupt vieraili Islannissa ja inspiroitui lakritsin ja suklaan yhdistelmästä. Matkan jälkeen Christian työtovereineen ryhtyi heti tuumasta toimeen ja alkoi etsimään raaka-aineita ja toimittajia eri puolilta maailmaa. Alusta alkaen tavoite oli selvä: maailman parhaan lakritsin luominen.
 
Tuotantolaitteistoa hankittiin, ihmisiä palkattiin ja yritykselle löydettiin sopivat toimitilat Kistasta, hieman Tukholmasta pohjoiseen. Yritys onnistui lanseeraamaan kaksi ensimmäistä tuotettaan ajoissa vuoden 2014 lakritsifestivaaleille Tukholmaan. Tuotteiden pakkauksia ei kuitenkaan saatu ajallaan, joten lakritsit pakattiin väliaikaisesti lasiastioihin.  
 
Vastoin odotuksia festivaalikävijät pitivät tuotteesta väärästä pakkauksesta huolimatta, mikä motivoi Christiania ja hänen työtovereitaan entisestään. Vuoden 2014 toukokuussa ensimmäiset kunnon laatikolliset toimitettiin jälleenmyyjille Ruotsiin. Tänä päivänä Haupt Lakritsin tuotteet ovat tunnettuja mahtavan intensiivisestä ja kypsästä mausta. 
Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17