Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY Swirl kulho

99,00€ 79,84€
99,00€ 79,84€

Yhteensä:

99,00€ 79,84€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 4,99€

Valmistaja: HAY

HAY Swirl kulhossa tarjoilet ruokalajit sekä säilytät pienet esineet ja hedelmät persoonallisesti. Kulhon kaunis marmorimainen kuviointi on maalattu käsin, joten kaikkien tuotteiden pinta on uniikki. HAY Swirl soveltuu niin kattauksen piristäjäksi kuin osaksi sisustusta. Suureen kulhoon mahtuu näyttävä määrä kynttilöitä, hedelmiä tai tarjottavia.

Materiaali: Terrakotta
Mitat: Halkaisija 36 cm, korkeus 6,5 cm
Väri: Monivärinen, ruskea, sininen, vaaleanpunainen tai vihreä

Kysy lisätietoja

Valmistaja


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17