Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Umbra Laydle kauhateline

17,00€ 13,71€
17,00€ 13,71€

Yhteensä:

17,00€ 13,71€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 7€

Suunnittelija: Wesley Chau, David Green

Valmistaja: Umbra

Umbra Laydle kauhateline on oiva apuri niin kokkaillessa kuin ruoan tarjoilussakin. Kauha ei uppoa soppaan eikä sotke pöytää, kun se lepää kätevässä kauhatelineessä. Voit asettaa kauhan joko lepäämään kauhatelineen kaukalon päälle tai nostaa tukea vasten pystyyn.

Materiaali: Teräs
Mitat: Pituus 14 cm, syvyys 10 cm, korkeus 2 cm
Väri: Musta / nikkeli

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Umbra

Umbra (latinankielellä "varjo") perustettiin vuonna 1979 Torontossa, Kanadassa. Paul Rowan pyysi mukaansa lapsuudenystävänsä Les Mandelbaumin ja yhdessä he alkoivat suunnitella jokapäiväisiä tuotteita ajanmukaiseksi muotoiluksi. Modernin designin lisäksi kaverukset halusivat tuotteista kilpailukykyisiä sekä hinnan että asenteen puolesta.

Umbran kansainväliset suunnittelijat pyrkivät herättämään ajatuksia jokaisessa luomassa tuotteessaan. Inspiraatiota haetaan vahvastai maailmanlaajuisista trendeistä ja uusista syntyvistä tarpeista. Umbra ei myöskään pelkää rikkoa niin kutsutun normaalin designin rajoja.

Nykyään Umbra on tunnettu nokkelien kodin käyttötavaroidensa ansiosta ympäri maailmaa, sillä tuotteita toimitetaan yli 120 maahan. Umbran toimistoja löytyy myöskin jo Euroopasta, Kanadasta, Yhdysvalloista sekä Kiinasta.

 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17