Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Rookie työtuoli musta/sininen

496,00€ 400,00€
496,00€ 400,00€

Yhteensä:

496,00€ 400,00€

Tilattavissa

Toimitusaika: 60 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Konstantin Grcic

Valmistaja: Vitra

Vitra Rookie työtuoli on Konstantin Grcicin suunnittelema pieni, ketterä ja toimistostandardien mukaan epätavallisen yksinkertainen tuoli. Se tarjoaa välittömästi korkean tason mukavuuden minimaalisilla säädöillä. Rookie on joustava ja se mukautuu jokaisen istujan mukaan, sillä tuolin selkänoja ja istuinosa joustavat. Rookie työtuolin muotoilun esteettisyys symboloi sitä taianomaista hetkeä, kun jotain uutta alkaa, mutta kaikki on edelleen ilmassa. Sopii yhtä hyvin opiskelijan työtuoliksi kuin eri konttoreihinkin.

Rookien istuin ja selkänoja ovat korkeussäädettäviä. Näiden työtuolin klassisten toimintojen lisäksi muut ergonomiset ominaisuudet on sisällytetty suoraan Rookien rakenteeseen: selkänoja taipuu hieman, kun sitä painetaan, ja istuimen etureuna on epätavallisen joustava.

"Rookie on suunniteltu ympäristöihin, jotka kannustavat ideoiden luomiseen ja vaihtamiseen. '' -Konstantin Grcic

Materiaali: Polypropeeni, polyuretaanivaahto, polyamidi
Mitat: Leveys 68.5 cm, syvyys 68.5 cm, korkeus 71/90 cm
Selkänojan leveys: 48.5 cm
Istuinsyvyys: 42 cm
Istuinkorkeus: 39 - 51 cm
Kangas: Plano 81 blue/coconut, 100% polyesteri
Hankaudenkesto: 80 000 martindale
Väri: Musta, sininen

Saatavilla useilla eri kankailla ja värivaihtoehdoilla. Otathan yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella, jos olet kiinnostunut muusta kuin tarjolla olevasta vaihtoehdosta.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17