Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra AM työtuoli musta

859,00€ 692,74€
859,00€ 692,74€

Yhteensä:

859,00€ 692,74€

Tilattavissa

Toimitusaika: 70 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Alberto Meda

Valmistaja: Vitra

Vitra AM työtuoli on insinööritaitojen, laadukkaan suunnittelun ja pitkän kokemuksen lopputulos. Alberto Medan suunnittelemassa työtuolissa yhdistyy ergonomiset toiminnot teknisellä tyylikkyydellä. Dynaamiset käsinojat ja korkeussäädettävä selkänoja antaa tuolille symbolisen ulkonäön, jota täydentää istuimen verhoilu ja selkänojan verkkopäällinen. AM työtuoli on loistava työkalu tämän päivän toimistotarpeisiin.

Tuolissa on synkronoitu ProMotion-mekanismi, joka reagoi jokaisen käyttäjän painoon, asettaen heti optimaalisen mukavuuden ilman erillistä säätämistä.

Materiaali: Polyesteri, metalli, muovi, vaahtomuovi
Mitat: Leveys 70 cm, syvyys 82 cm
Väri: Musta
Lisätietoa: Rullat on tarkoitettu koville alustoille.

Istuimen korkeuden säätövara: 40-52 cm
Istuimen leveys: 49.5 cm
Istuimen syvyyden säätövara: 40-45 cm
Selkänojan leveys: 49.5 cm
Selkänojan korkeuden säätövara: 69-76 cm
Käsinojien korkeuden säätövara: 20-30 cm
Käsinojien leveyden säätövara: 64-70.5 cm

AM työtuolista on saatavilla useita eri variaatioita. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme jos olet kiinnostunut muista kuin esillä olevista vaihtoehdoista.


Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17