Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

UMAGE Ambitions pöytä tammi/valkoinen

799,00€ 644,35€
799,00€ 644,35€

Yhteensä:

799,00€ 644,35€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Jonas Søndergaard

Valmistaja: UMAGE

UMAGE Ambitions on virtaviivainen ja käytännöllinen työpöytä. Kompaktista pöydästä löytyy kolme laatikkoa, joissa tavarat pysyvät piilossa mutta samalla kätevästi käden ulottuvilla. Ambitions työpöytä on suunniteltu piilottamaan kaikki silmiinpistävä, kuten roikkuvat johdot ja levällään pöydällä lojuvat paperit.

Materiaali: Tammi, tammivaneri, maalattu teräs
Mitat: Leveys 100 cm, syvyys 60 cm, korkeus 72 cm
Väri: Tammi, valkoinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

UMAGE – Luonnonläheistä estetiikkaa

UMAGE perustettiin 2008 Tanskassa ja yritys nojaa vahvasti ekologisiin arvoihin estetiikan, käsityöperinteen sekä käytännöllisyyden ohella. Tämä näkyy valmistusmateriaalien valinnoissa ja pakkauksissa, jotka on suunniteltu mahdollisimman vähän luontoa kuormittavaksi. Luonnonläheisyys, kauneus ja kestävyys ovatkin UMAGE tuotteille ominaisia ja ne levittävät harmoniaa ympärilleen myös kodinsisustuksessa.

Ympäristö on huomioitu toiminnassa kompaktien ja uusiokäyttöisten tuotepakkausten lisäksi monella tapaa. Yhteistyössä One Tree Planted -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa UMAGE istuttaa jokaista myytyä puuvalmisteista tuotettaan kohtaan yhden puun. Jokaisesta myydystä muovivalmisteisesta valaisimestaan UMAGE puolestaan lahjoittaa Plastic Change -järjestölle 5% tuotteen hinnasta.

Yritys tunnettiin aiemmin nimellä VITA Copenhagen.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17