Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Relate sivupöytä valkoinen/tammi

469,00€ 378,23€
469,00€ 378,23€

Yhteensä:

469,00€ 378,23€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Big-Game

Valmistaja: Muuto

Muuto Relate on tyylikäs sivupöytä, jonka ohut metallijalka on kuin pyöreäkulmaisen tason varjo. Graafisia linjoja vaalivan tason voi vetää esimerkiksi sohvan ylle, jolloin voit sijoittaa siihen esimerkiksi läppärin tai naposteltavaa. Relate toimii hienosti laskutasona myös sängyn tai sohvan vierellä. Design studio Big-Gamen suunnittelema Relate sivupöytä tuo käytännöllisen pöytäratkaisun niin kotiin kuin julkisiin tiloihin.

Materiaali: Jauhemaalattu teräs, tammiviilu
Mitat: Leveys 56.2 cm, syvyys 34 cm, korkeus 60.5 cm
Väri: Valkoinen, tammi
Hoito-ohje: Puhdista kostealla liinalla. Tarvittaessa käytä mietoa pesuainetta. Pyyhi tämän jälkeen kuivalla liinalla. Pinttymien välttämiseksi rasva- ja nestetarhat tulisi puhdistaa välittömästi.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17