Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY Passerelle työpöytä 140x65 musta/musta

1536,00€ 1238,71€
1536,00€ 1238,71€

Yhteensä:

1536,00€ 1238,71€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Ronan & Erwan Bouroullec

Valmistaja: HAY

Hay Passerelle työpöydän on suunnitellut tunettu kaksikko Ronan ja Erwan Bouroullec. Pöytä on saanut inspiraationsa klassisista Shaker huonekalusta. Passerelle jakaakin saman yksinkertaisuuden ja laadun kuin Shaker huonekaluissa mutta hieman nykyaikasemmassa muodossa. Tasapainoisen, litteän rakenteen ansiosta pöytälevyssä on massiivipuureunat ja kansi viilua, laminaattia tai linoleumia. Ydin on valmistettu Lisocore®-materiaalista – edistyksellisestä, laadukkaasta materiaalista, joka tarjoaa lujuutta mutta on erittäin kevyt. Passerelle työpöydän monipuoliset materiaali- ja värivaihtoehdot pitävät huolen, että se sopii yhtä hyvin käytettäväksi työpöytänä niin kotitoimistossa kuin työpaikallakin.

Materiaali: Massiivitammirunko, kansi massiivitammea sekä tammivaneria, vesipohjainen lakka, alumiini, teräs
Mitat: Leveys 140 cm, syvyys 65 cm, korkeus 74 cm
Väri: Musta
Lisätietoa: Saatavilla useilla eri väri- ja materiaalivaihtoehdoilla. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli olet kiinnostunut muista, kuin esillä olevista vaihtoehdoista!

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17