Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Kaari REB 006 työtaso punainen/tammi

725,00€ 584,68€
725,00€ 584,68€

Yhteensä:

725,00€ 584,68€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Ronan & Erwan Bouroullec

Valmistaja: Artek

Artek Kaari REB 006 työtaso on kevyt ja virtaviivainen, kuin yhdellä vedolla piirretty. Kaari -sarjalle ominaiset metallikaaret tukevat työtasoa. Artek Kaari työtasoon on saatavilla useita eri värejä ja pintakäsittelyjä. Tukiraudat antavat työtasolle omalaatuisen graafisen siluetin.

Materiaali: Linoleumi, massiivitammi, tukiraudat terästä, ABS
Mitat: Leveys 100 cm, syvyys 45 cm, korkeus 34 cm
Kannen paksuus: 2.4 cm
Väri: Punainen, musta, tammi

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17