Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Woodnotes Siro+ tuoli musta

475,00€ 383,06€
475,00€ 383,06€

Yhteensä:

475,00€ 383,06€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Ilkka Suppanen, Raffaella Mangiarotti

Valmistaja: Woodnotes

Woodnotes Siro+ tuoli palkittiin Interior Innovation Award kilpailussa 2013 Kölnin kansainvälisillä huonekalumessuilla. Tammipuusta valmistetut Siro tuolit toimivat niin yksittäisinä katseenvangitsijoina kuin ryhmänä ruokapöydän ympärillä.

Materiaali: petsattu, mattalakattu tammi
Mitat: 44,5 x 52,5 x 78,5 cm
Istuinsyvyys: 42,5cm
Istuinkorkeus: 45cm
Väri: musta

Tilattavissa myös istuinosan verhoilulla, otathan yhteyttä mikäli olet kiinnostunut verhoilluista vaihtoehdoista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Woodnotes – paperinarusta ihmeitä

Woodnotes on suomalainen designyritys, joka on tullut tunnetuksi erikoistumisessaan paperinarun käyttöön. Yrityksen perustivat vuonna 1987 tekstisuunnittelija Ritva Puotila ja hänen poikansa Mikko Puotila. Yrityksen alkuperäinen idea hyödyntää suomalaisia raaka-aineita ja kehittynyttä teknologiaa johti lopulta paperinarun käyttöön. Yrityksen kaikki tuotteet hyödyntävät paperinarua raakamateriaalinaan - ensimmäisenä maailmassa. 

Puusta tuotettu paperinaru on luonnonmateriaali, jossa on paljon haluttuja ominaisuuksia ja paljon luonnetta. Paperinaru ei kerää pölyä ja likaa, joten sen on ihanteellinen esim. allergikoille. Tuotteiden henki kumpuaa suomalaisesta luonnosta ja ajattomasta visuaalisesta ilmeestä. Geometriset kuviot ja värien puhtaus jatkavat materiaalin aitoa luonnetta. Pitkälle viety laatu ja tuotekehitys jatkuu vielä tähän päivään ja Woodnotes tuokin valikoimaansa kokoajan innovatiivisiä uutuuksia, joista parhaat löydät meiltä. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17