Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Tom Vac tuoli valkoinen

326,00€ 262,90€
326,00€ 262,90€

Yhteensä:

326,00€ 262,90€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Ron Arad

Valmistaja: Vitra

Vitra Tom Vac tuoli sopii tilaan kuin tilaan, myös ulkokäyttöön. Simpukkamainen muotoilu ja istumismukavuus kutsuvat luokseen yhä uudelleen ja uudellen. Mitä suuremmassa ryhmässä Tom Vacit ovat, sitä luontevammalta ne näyttävät. Tuoli on yksi Ron Aradin tunnetuimmista ja uniikeimmista designeista.

Mitat: Leveys 64 cm, syvyys 75 cm, korkeus 75 cm
Väri: Valkoinen
Lisätietoa: Pinottava

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17