Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Standard tuoli tammi/bleu marcoule

955,00€ 770,16€
955,00€ 770,16€

Yhteensä:

955,00€ 770,16€

Tilattavissa

Toimitusaika: 90 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Jean Prouvé

Valmistaja: Vitra

Vitra Standard on Jean Prouvén suunnittelema tuoli, joka on kehittynyt yhdeksi Ranskan tunnetuimmaksi klassikkotuoliksi. Alkuperäinen tuoli on suunniteltu vuonna 1934 ja myöhemmin Vitra on ottanut sen uudelleen tuotantoon. Vuonna 2022 klassikkovärien lisäksi tuolin värivalikoima täydentyi viidellä uudella sävyllä.

Hillityn, mutta ikonisen Standard tuolin istuin ja selkänoja on valmistettu puuvanerista, mikä luo mielenkiintoisen kokonaisuuden yhdessä tukevien teräsjalkojen kanssa. Tuolin idean takana onkin hyvin yksinkertainen fakta siitä, kuinka tuolilla istuttaessa kovin paine kohdistuu aina takajalkoihin, mitkä kannattelevat istujan ylävartaloa. Insinööri ja suunnittelija Jean Prouvé halusi nimenomaan korostaa tätä seikkaa suunnitellessaan Standard tuolia.

Materiaali: Tammivaneri, jauhemaalattu teräs
Mitat: Leveys 42 cm, syvyys 49 cm, korkeus 82 cm
Istuinkorkeus: 46.5 cm
Väri: Tammi, Bleu Marcoule

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17