Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Eames DSW tuoli punainen/vaahtera

505,00€ 407,26€
505,00€ 407,26€

Yhteensä:

505,00€ 407,26€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Charles & Ray Eames

Valmistaja: Vitra

Vitra Eames DSW-tuolit ovat uudistettu näkemys ensimmäisestä legendaarisesta tehdasvalmistetusta sarjasta. Charles ja Ray Eamesin suunnittelemassa tuolissa on kauniit vaahterapuiset jalat, joiden välissä tukemassa on musta metalliristikko. Istuinosa valmistetaan polypropeenista. DSW -lyhenne tulee sanoista Dining Height Side Chair Wood Base. DSW-tuolin tutut muodot tarjoavat voittamatonta istumismukavuutta.

Jo 1950-luvulla suunnitellut tuolit ovat suosiossa yhä tänä päivänäkin niiden ajattoman ja ergonimisen muotokielensä ansiosta. Erilaisilla jalkavaihtoehdoilla Eames-tuoleihin saadaan vaihdettua ilmettä. Monopuolisuutensa ansiosta Vitran tuolit sopivatkin mainiosti moneen tilaan. Eames-tuolien alkuperäisen mallin istuinosa valmistettiin lasikuidusta ja tuolit olivat kooltaan jonkin verran pienempiä.

Vuoden 2015 Milanon huonekalumessuilla Vitra lanseerasi Eames-tuoleista uudet koot, koska ihmisten keskipituus on kasvanut lähes 10 cm kuudessakymmennessä vuodessa. Muutamien senttien muutoksilla ja istuinosan pienellä hienosäädöllä DSW-tuolinkin istuinmukavuutta saatiin parannettua yhä entisestään.

Materiaali: Vaahtera, teräs, muovi
Mitat: Leveys 46.5 cm, syvyys 55 cm, korkeus 83 cm
Väri: Punainen (Poppy red), vaahtera

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17