Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Eames DSR tuoli musta/kromi

310,00€ 250,00€
310,00€ 250,00€

Yhteensä:

310,00€ 250,00€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Charles & Ray Eames

Valmistaja: Vitra

Vitran Eames DSR tuolit ovat suunnittelijapariskunta Charles ja Ray Eamesin käsialaa jo 1950-luvulta. Tuolloin tuolien istuinosat valmistettiin lasikuidusta, mutta nykyisin rinnalle on tullut myös aikaa kestävä polypropeeni. Tuolin nimessä oleva kirjanlyhenne DSR tulee sanoista "Dining height Side chair Rod base", joka myös korostaa ruokailutuoliksi sopivan DSR-tuolin uniikkia jalkarakennetta.


Charles ja Ray Eamesin suunnittelemat tutut muodot tarjoavat voittamatonta istumismukavuutta. Ergonomiset ja ajattomat tuolit useine jalkavaihtoehtoineen sopivat monenlaisiin tiloihin. Vuonna 2015 Vitra uudisti DSR tuolien mitoitusta korottamalla hieman jalkarakennetta ja muokkaamalla istuinosan geometriaa vielä täydellisemmin vastaamaan nykypäivän ihmisten mitoituksia.


Materiaali: Polypropeeni, teräs
Mitat: Korkeus 83 cm, leveys 46,5 cm, syvyys 55 cm
Väri: Musta, kromi

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17