Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra DKR Wire tuoli kromi

500,00€ 403,23€
500,00€ 403,23€

Yhteensä:

500,00€ 403,23€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Charles & Ray Eames

Valmistaja: Vitra

Vitra DKR tuolit ovat suosiossa yhä tänä päivänäkin niiden ajattoman ja ergonimisen muotokielensä ansiosta. Jo 1950-luvulla suunnitellut tuolit mukailevat muodoltaan Vitran klassikko DSW/DSR tuoleja. Erilaisilla jalkatallavaihtoehdoilla Eames-tuoleihin saadaan vaihdettua ilmettä. Monipuolisuutensa ansiosta Vitra DKR tuolit sopivatkin mainiosti moneen tilaan.

Vuoden 2015 Milanon huonekalumessuilla Vitra lanseerasi Eames-tuoleista uudet koot, koska ihmisten keskipituus on kasvanut lähes 10 cm kuudessakymmennessä vuodessa. Muutamien senttien muutoksilla ja istuinosan pienellä hienosäädöllä DSW-tuolinkin istuinmukavuutta saatiin parannettua yhä entisestään.

Vitra DKR tuolia on saatavilla parissa eri värissä, sekä useilla eri verhoiluvaihtoehdoilla. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli olet kiinnostunut muista kuin esillä olevista vaihtoehdoista.

Materiaali: Kromattu teräslanka
Mitat: Leveys 49 cm, syvyys 51 cm, korkeus 85 cm
Istuinkorkeus: 43 cm
Väri: Kromi

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17