Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Chaise Tout Bois tuoli tammi

939,00€ 757,26€
939,00€ 757,26€

Yhteensä:

939,00€ 757,26€

Tilattavissa

Toimitusaika: 70 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Jean Prouvé

Valmistaja: Vitra

Vitra Chaise Tout Bois on Jean Prouvén tuoleista ainoa, joka on kokonaan puinen. Muotokieleltään tuoli muistuttaa tunnettua Standard tuolia, mutta Chaise Tout Bois tuolissa myös runko tehty puusta. Sodan aikana metallia oli huonosti saatavilla, mikä pakotti miettimään materiaalivalintoja uudelleen. Kauniin Chaise Tout Bois tuolin tunnusmerkkinä on vahvat takajalat, jotka luovat kontrastia muutoin hillitylle tuolille.

Materiaali: Tammi
Mitat: Leveys 46 cm, korkeus 80.5 cm, syvyys 49 cm
Istuinkorkeus: 46 cm
Väri: Luonnonvärinen tammi

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17