Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Belleville tuoli musta muovi

325,00€ 262,10€
325,00€ 262,10€

Yhteensä:

325,00€ 262,10€

Tilattavissa

Toimitusaika: 22 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Ronan & Erwan Bouroullec

Valmistaja: Vitra

Vitra Belleville -tuolit ovat osa maailmankuulujen suunnittelijaveljesten Erwan ja Ronan Bouroullecin Belleville –tuotesarjaa. Belleville-kalusteet saavat nimensä eläväisestä ja viehättävästä pariisilaisesta asuinalueesta. Klassisten kahvilakalusteiden siluetteja myötäilevät tuolit sopivat myös moderniin kotiin ja minimalistiseen ympäristöön. Muovinen Belleville tuoli sopii myös ulkotiloihin.

Väri: Musta
Materiaali: Muovi (sopii ulkokäyttöön)
Leveys: 55 cm
Korkeus: 83 cm
Syvyys: 50 cm
Istuinkorkeus: 47 cm

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17