Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Ton Merano käsinojatuoli tammi

692,00€ 558,06€
692,00€ 558,06€

Yhteensä:

692,00€ 558,06€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Alexander Gufler

Valmistaja: TON

Ton Merano tuoli on klassisen kaunis ruokapöydän tuoli. Sulava ja simppeli ulkomuoto on helppo yhdistää monenlaiseen sisustukseen, joko ryhmässä tai yksinään. Ton tuolissa on aitousmerkintä ja valmistajan merkki näkyvissä. Tuolit toimitetaan koottuna. Saatavina monessa eri värissä ja usealla eri variaatiolla.

Materiaali: Tammi
Mitat: Leveys 54 cm, korkeus 78 cm
Istuinkorkeus: 45 cm
Istuinsyvyys: 39 cm
Väri: Tammi

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

TON - Taivutetun puun kauneutta

TON uskoo puun taivuttamisen olevan avain sen kestävyyteen. Kauneus ja kestävyys puolestaan tekevät tuotteesta ajattoman. TON-tuotteet ovat perintöä sukupolvelta toiselle, samalla tavalla kuin taitava käsityöosaaminenkin. TON taivuttaa huonekalunsa manuaalisesti työpajassa, jossa samaa tekniikkaa on käytetty aina vuodesta 1861. Työtapoja on kuitenkin kehitetty ja yhdistelty tämän päivän suunnittelijoiden ajatuksiin. TON pöydät ja tuolit ovat yhdistelmä laatua, innovatiivisia muotoja sekä perintöä puun ymmärtämisestä materiaalina sukupolvien ajan.

TON:in tarina alkoi vuonna 1861, kun Bystřice pod Hostýnemeen avattiin huonekalutehdas, joka on tänä päivänä yksi maailman vanhimpia. Ei ole kuitenkaan sattumaa, että tehtaan perustaja Michael Thonet, jonka mukaan yritys nimettiin, valitsi juuri tämän paikan. Ympäröivän pyökkimetsän tarjotessa tarpeeksi materiaalia valmistukseen, säästyivät ylimääräiset kuljetus- ja työmaksut. Vuonna 1912 yritys valmisti vuodessa 445 000 tuotetta, samaan aikaan tehdas työllisti 2000 ihmistä. 

Vuonna 1953 THONET:ista tuli kansainvälinen yritys. Uudeksi nimeksi yritykselle annettiin TON, joka on lyhenne tšekkiläisestä nimestä Továrna Ohýbaného Nábytku – taivutettujen huonekalujen tehdas.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17