Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Normann Copenhagen Allez tuoli tummanharmaa/polyrottinki

220,00€ 177,42€
220,00€ 177,42€

Yhteensä:

220,00€ 177,42€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Simon Legald

Valmistaja: Normann Copenhagen

Normann Copenhagen Allez tuoli ihastuttaa yksinkertaisella mutta näyttävällä olemuksellaan. Allez tuolin on suunnitellut Simon Legald ja tuoli on saanut inspiraationsa ranskalaisesta bistro kulttuurista. Tuoli on valmistettu polypropeenista ja painaa vain 3.6kg. Allez tuolia on saatavilla viidessä eri värissä, tammijaloilla sekä usealla eri istuin vaihtoehdolla. Jokainen tuolin osa on myös vaihdettavissa, joten voit vapaasti hankkia erinvärisiä tuoleja ja leikkiä väreillä vaihtamalla esimerkiksi jalat keskenään.

Materiaali: Polypropeeni, polyrottinki
Mitat: Leveys 45 cm, syvyys 50 cm, korkeus 79 cm
Istuinkorkeus: 45.5 cm
Väri: Tummanharmaa, beige
Paino: 3.6kg
Lisätietoa: Toimitetaan osissa. Sopii sisä- sekä ulkokäyttöön.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Normann Copenhagen – uusi näkökulma designiin

Tanskalaisen Norman Copenhagenin missio alusta asti oli luoda rohkeita esineitä, jotka kääntävät katseita pitkään. Suunnittelijat Jan Andersen ja Poul Madsen perustivat yrityksen 1999. Vuonna 2002 valmistunut Norm 69-lamppu oli alkusykäys, joka siivitti Normann Copenhagenin suureen tietoisuuteen. Seuraavien vuosien aikana mallisto laajeni räjähdysmäisesti yli 30 tuotteella ja pian mukaan tulivat valaisimien lisäksi mukaan myös huonekalut. Kaiken tämän lisäksi alkoi mittava yhteistyö suurten suunnittelijoiden ja uusien nousukkaiden kanssa. 

Uusien näkökulmien ja normien haastamisen avulla Norman Copenhagen tekee tavallisesta tavatonta. Norman Copenhagen erottaa itsensä muista etenkin räväyttävillä värivalinnoilla, jotka ovat usein muotimaailmasta lainattuja. Alati kasvava kokoelma pitää sisällään niin huonekaluja kuin veistoksellisia valaisimia. Meiltä löydät mm. Norm 69- valaisimet ja Tablo-pöydät.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17