Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Workshop tuoli tammi

445,00€ 358,87€
445,00€ 358,87€

Yhteensä:

445,00€ 358,87€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Cecilie Manz

Valmistaja: Muuto

Cecilie Manzin Muutolle suunnittelema Workshop-tuoli on saanut nimensä ja muotonsa Kööpenhamissa pidetyn intensiivisen workshopin tuloksena. Workshop -tuoli on kaunis yhdistelmä pyöristettyjä muotoja ja suoria linjoja -ajatonta yksinkertaisuutta ja materiaalintuntua teollisesti valmistetussa tuotteessa. Kestävä tuoli soveltuu niin kotikäyttöön kuin julkisenkin tilan tuoliksi.

Materiaali: Mattalakattu tammi, tammiviilu
Mitat: Leveys 40 cm, syvyys 46 cm, korkeus 79 cm
Istuinkorkeus: 45 cm
Väri: Tammi

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17