Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Loft tuoli tammi/valkoinen

395,00€ 318,55€
395,00€ 318,55€

Yhteensä:

395,00€ 318,55€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Thomas Bentzen

Valmistaja: Muuto

Thomas Bentzenin Muutolle suunnittelema Loft tuoli on nimensä mukaisesti saanut vaikutteita teollisuustyylistä, joka sekä karun voimakasta että herkän runollista. Pehmeä väritys ja puuosien pyöristetyt muodot luovat mielenkiintoisen kontrastin teräsrakenteisen tuolin kanssa. Kiehtova Loft-tuoli on persoonallinen valinta monenlaisiin tiloihin niin kotiin kuin julkisenkin tilan tuoliksi. Käyttämällä erivärisiä Loft-tuoleja samassa tilassa luot omaperäisen, rennon mutta yhtenäisen ryhmän.

Materiaali: Tammi, vaneeri, teräs
Mitat: Leveys 42.5 cm, syvyys 48 cm, korkeus 78.5 cm
Väri: Tammi, valkoinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17