Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Fiber tuoli, teräsjalat, okra/musta

285,00€ 229,84€
285,00€ 229,84€

Yhteensä:

285,00€ 229,84€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Iskos-Berlin

Valmistaja: Muuto

Suunnittelijat Boris Berlin ja Aleksej Iskos halusivat luoda tuolin, joka on yksinkertainen ja toimiva, mutta kuitenkin vahva yksilö. Ideasta syntyi Fiber-tuoli, joka ei selkeästä ulkomuodostaan huolimatta tingi mukavuudesta. Tuolissa istuin, selkänoja ja käsinojat muodostavat harmonisen kokonaisuuden, joka kutsuu istumaan. Kaukaa Fiber näyttää sileältä muovituolilta, mutta lähempää tarkasteltuna on mahdollista huomata materiaalin puukuitujen erottuvan istuimen pinnasta, mikä antaa tuolille aivan uudenlaisen ilmeen. Fiberissä käytettyjen materiaalien ansiosta tuoli on sataprosenttisesti kierrätettävä.

Materiaali: Istuin komposiittimateriaalia (puu- ja muovikuituja 25 %, polypropyleeni 7 %, värjätty polypropyleeni 5 %), runko jauhemaalattu teräs
Mitat: Leveys 51 cm, syvyys 53 cm, korkeus 76.5 cm
Istuinkorkeus: 46 cm
Väri: Okra, musta
Valmistusmaa: Puola tai Meksiko

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17